diumenge, 18 de novembre del 2007

Navarro es guanya la titularitat

Per segona vegada consecutiva, Joan Carles Navarro va ser protagonista en el joc dels Memphis Grizzlies ja que va sortir de titular davant els Dallas Mavericks. Malgrat que Dallas es va emportar el triomf per 108-105, Navarro va demostrar que pot ser perfectament l'escorta titular dels Grizzlies aportant 14 punts, 4 rebots i 4 assistències en els 32 minuts que va ser a pista. El jugador català va tenir l'oportunitat de salvar el seu equip en els últims segons amb un triple, però aquest no va voler entrar i això va significar la tercera derrota consecutiva per part dels de Memphis.
Pau Gasol, que va signar un molt bon primer quart amb 8 punts, va acabar el partit amb 15 punts i 6 rebots en 34 minuts que no van ser suficients per ajudar els Grizzlies a aconseguir la seva tercera victòria de la temporada.