diumenge, 18 de novembre del 2007

El Barça guanya a Granada

L'AXA Barça ha aconseguit aquest mati una victòria amb patiment davant el Granada, què ha perdut la seva condició d'invicte a la seva pista, per 68-71.
El partit ha començat amb un Granada molt fort, però l'excel.lent treball de Kasun i Lakovic, amb nou punts cadascun, ha permès que el resultat estigués empatat després de 10 minuts. El segon quart ha estat un passeig per als blaugrana, que han aconseguit un parcial de 0-11 i han aconseguit trencar el partit als 14 minuts de joc (23-33), però de nou el maleït tercer quart blaugrana ha propiciat que els de Granada es col.loquessin davant en el marcador (52-51). L'últim quart ha estat molt igualat, i només les individualitats dels blaugrana, destacant Lakovic que ha acabat amb 16 punts, han pogut amb un Granada que ha lluitat fins a l'últim suspir del partit.