diumenge, 2 de novembre del 2008

El Barça completa una setmana brillant davant el Fuenlabrada (81-88)

El Regal Barça s'ha endut la victòria davant l'Alta Gestión Fuenlabrada per 81-88 amb uns Navarro i Andersen estelars de cara l'aro.
El Fuenlabrada ha sortit batallador, però la bona mà del de Sant Feliu ha donat al Barça un avantatge de 4 punts al finalitzar el primer quart (17-21).
A l'inici dels segons deu minuts, el Barça ha aconseguit un parcial de 2-12, però els madrilenys han reaccionat i han arribat vius al descans (40-45).
A la segona part, el Fuelabrada s'ha posat per davant del marcador i ha dominat fins a l'inici de l'últim quart, quan han aparegut les figures de Lakovic i Andersen que han donat al Barça un avantatge que ja no han deixat escapar fins al final del partit.
D'aquesta manera, el Barça completa una gran setmana amb les victòries a l'Eurolliga davant el Panathinaikos i l'aconseguida avui contra el Fuenlabrada.

Aquí, les estadístiques completes del partit.