dissabte, 10 de novembre del 2007

Llencen el partit

Els Grizzlies de Memphis de Pau Gasol i Joan Carles Navarro van perdre ahir el seu tercer partit de la temporada davant els Portland Trail Blazers de Sergio Rodríguez per un enganyós 110-98.
Els de Memphis van dominar tota la primera part amb una clara superioritat, comandats per un excel.lent Pau Gasol amb 19 punts (els mateixos amb els que va acabar el partit) van poder allunyar-se del marcador durant els dos primers períodes.
Llavors va arribar la segona part i amb ella la reacció de Portland, que veia com els seu rival no despertava i que cada vegada eren més aprop de l'electrònic. Els problemes de Gasol amb les personals van acabar de matar un partit que els Grizzlies van llençar literalment a la segona part.
Per altre banda, Sergio Rodríguez va jugar 6 minuts per aportar dos punts i una assistència, mentre que Joan Carles Navarro no va comptar ahir amb la confiança de Iavaroni i només va poder entregar una assitència i fallar dos triples en els 4 minuts que va ser a pista.