dijous, 15 de novembre del 2007

Es queden a mig fer

En el seu primer partit davant un rival de gran entitat en la temporada, l'AXA Barcelona es va quedar a mig fer i va caure a Atenes davant el Panathinaikos (76-66), un partit que es va decidir al tercer quart on els de Dusko Ivanovic només van ser capaços d'anotar deu punts.
El partit va començar molt bé per als blaugrana, tant que van poder marxar al descans amb el marcador favorable (36-37). Llavors va arribar la segona part, i un vell conegut, Saras Jasikevicius, va anotar 8 punts consecutius per enfonsar un Barça que va tornar a sortir adormit en al tercer quart. No obstant això, ja a l'últim quart del partit, els d'Ivanovic van retallar distàncies (60-56) gràcies a la llei que imposava Kasun (16 punts), però tres triples fallats consecutivament per part dels blaugrana van acabar d'inclinar la balança a favor dels grecs, que van acabar guanyant de 10 i deixen el Barça amb un registre de 2-2 abans de rebre la setmana que ve el Reial Madrid al Palau Blaugrana.